Veelgestelde vragen


Een doorlopende reisverzekering: moet je dan doorlopend op vakantie zijn?

Je denkt misschien dat deze verzekering alleen interessant is als je héél vaak op vakantie gaat. Natuurlijk gunnen we je zo'n leven maar het merendeel van onze klanten gaat maar een paar weken per jaar op vakantie.

Vanaf 15 dagen interessant

Ga je meer dan 15 dagen per jaar op vakantie? Dan is onze doorlopende reisverzekering goedkoper dan een gemiddelde kortlopende reisverzekering. O ja, vergeet niet een dagtrip naar Maastricht mee te rekenen. Als je de nacht doorbrengt in een hotel is een stedentrip namelijk ook verzekerd op onze doorlopende reisverzekering.

Geen rompslomp

Qua premie kan onze reisverzekering interessant zijn. Maar ook qua tijd. Met een doorlopende reisverzekering voorkom je dat je voor je vakantie nog even op internet een verzekering moet aanvragen. Dat bespaart je zo 10 tot 15 minuten per keer.

Ik heb al een inboedelverzekering!

We spreken nog wel eens klanten die denken dat hun spullen op vakantie ook op hun inboedelverzekering gedekt zijn. Dit is helaas niet zo. Als je eigendom wordt gestolen is hij alleen verzekerd als hij uit je eigen huis is gestolen.

geplaatst in: Reisverzekering