Jij leeft. Zelf verzekert.

Gezocht: pricing actuaris


Deze fotomodellen staan op eigen benen en wij ook. Omdat we nog steviger op onze benen willen staan zoeken we een Pricing actuaris (M/V). Een specialist die bij het zien van bovenstaande modellen, eigenlijk maar van één variant opgewonden wordt als het om je professie gaat. Voel jij je aangesproken?

In een notendop zien je werkzaamheden er zo uit:

  • Ontwikkelen van rendabele en concurrerende tarieven in de online markt voor particuliere schadeverzekeringen.
  • Analyseren van de winstgevendheid van bestaande verzekeringen.
  • Volgen van marktontwikkelingen in schademarkt.
  • In multidisciplinaire projecten samenwerken met collega’s van Product Management, Data Management, Marketing, Acceptatie, Schade & Uitkeringen, Risk, Finance & Control.
  • Vertalen van beleid naar toepassingen binnen het eigen werkgebied.

Wat kun je verwachten?

Je gaat deel uit maken van een, enthousiast, resultaatgericht en informeel team. Je standplaats is Alkmaar of misschien wel Assen. Laat maar weten waar je voorkeur naar uit gaat.

Vivat volop in beweging

Sinds de overname door Anbang staan we weer op eigen benen. En durven we de lat weer hoog te leggen. Onze ambitie is om uit te groeien tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. Jij kunt je bijdrage leveren aan deze groeistrategie.

Goed in je vel

De vraag ‘vind je het leuk hier?’ ga je regelmatig horen. We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Onze arbeidsvoorwaarden helpen daarbij: je krijgt een prima salaris (inclusief een 13e maand), korting op financiële producten en ruimte voor opleiding en eigen ontwikkeling. Bij dat laatste hoort ook een intensieve trainingsstage voor het tafelvoetbal.

Wat verwachten we van jou?

Je combineert een wo-opleiding in een beta-richting (bijvoorbeeld wiskunde, econometrie of natuurkunde) met 2 tot 4 jaar actuariële werkervaring waarvan minimaal 2 jaar ervaring met pricing voor schadeverzekeringen. SAS is voor jou bekend terrein. Je bent een zelfstandige, communicatief vaardige en proactieve specialist die goed is in plannen en organiseren. Tenslotte ben je in staat om complexe materie met overtuigingskracht in eenvoudige bewoordingen uit te leggen.

Een kop koffie in Alkmaar

Spreekt de functie je aan (en was je antwoord op de eerste vraag B)? Maak dan een afspraak voor een kop koffie met Michel Ypma in Alkmaar. Tip: stuur vooraf per e-mail nog even je motivatie om op deze functie te solliciteren.

Michel Ypma
Teamleider Productontwikkeling en Datamanagement
michel.ypma@proteq.nl

P.S. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, dus doe dat maar gewoon niet.