Jij leeft. Zelf verzekert.

Onze geschiedenis


Wanneer wij ons werk goed doen, kan jij zorgeloos de dag plukken. Dat vraagt om vertrouwen. Logisch dat je dan eerst wilt weten met wie je in zee gaat. Hier lees je hoe Zelf ooit begon en hoe wij over ons werk denken.

Nou daar gaat ie dan

Er was eens...


...diep in de binnenlanden van Noord-Holland een stel verzekeraars...

Er was eens...

Als onderdeel van SNS Reaal zaten we bij Proteq. Proteq kreeg van Reaal veel ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. In die tijd gingen we experimenteren met online verzekeren. Dat is nu heel gewoon, maar toen was dat een heel ding. We noemden het Zelf.nl. Dat '.nl' was natuurlijk heel bij de tijds. Toen.

We wilden een bedrijf bouwen waar we zelf ook mee in zee zouden gaan. Dus moest het anders. Een goede verzekering, en superduidelijk wat wél en wat niet gedekt was. En als je dan een probleem hebt, dan helpen we je totdat het opgelost is. Aan de telefoon, als jij dat wil. Maar we maken alles zo helder dat je het ook gemakkelijk zelf kan doen, op het moment dat het jou uitkomt. Ben je d'r mooi weer van af. Zo leuk zijn verzekeringen tenslotte niet.

En nu is online verzekeren alweer heel gewoon. Maar gewoon goed verzekeren en buitengewoon goede service verlenen nog steeds niet. Dus dat blijven we gewoon doen.

...en ze leefden nog lang en schadevrij.

Bekijk onze verzekeringen