Jij leeft. Zelf verzekert.

Alles over Vervangend Vervoer


Onze autoverzekering kan je flink uitbreiden met de aanvullende dekking 'vervangend vervoer'. Met deze aanvullende dekking krijg je de kosten van gelijkwaardig vervangend vervoer vergoed tot maximaal 30 dagen.

Als je vervangend vervoer afsluit vergoeden wij de kosten van gelijkwaardig vervangend vervoer, maximaal in de huurcategorie D. Je kunt de huurauto gebruiken tot het eind van je vakantie, met een maximum van 30 dagen. Of wij vergoeden de kosten van doorreis naar de eerste plaats van je reisbestemming of terugreis naar je huisadres. Dit kan per trein op basis van eerste klas of per vliegtuig op basis van economy class. De vervangend vervoer dekking kun je alleen afsluiten in combinatie met de aanvullende dekking pechhulp Europa.


Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Andere dekkingsvormen


Rechtsbijstand voor auto

Met deze aanvullende dekking heb je recht op rechtskundige bijstand en vergoeding van de proceskosten wanneer juridische hulp noodzakelijk is.

Rechtsbijstand voor auto

Pechhulp Nederland

Bij pech ben je goed verzekerd van een snelle oplossing door de serviceverleners van Route Mobiel. Ook de kosten zijn gedekt.

Pechhulp Nederland

Ongevallen inzittenden

Met deze aanvullende dekking heb je blijvende invaliditeit of overlijden van de mensen die in je auto zitten tijdens een ongeval goed gedekt.

Ongevallen inzittenden

Pechhulp Europa

Pech onderweg buiten Nederland kan je verzekeren met de Pechhulp Europa verzekering. In 43 landen krijg je een helpende hand.

Pechhulp Europa

Vervangend vervoer

Met de Uitgebreid Vervangend Vervoer verzekering krijg je de kosten van gelijkwaardig vervangend vervoer vergoed tot maximaal 30 dagen.

Vervangend vervoer

Schade inzittenden

Wanneer je in een verkeersongeval terechtkomt, dekt deze verzekering de schade aan personen (en hun spullen) in jouw auto tot een bedrag van € 1.000.000.

Schade inzittenden

Polisvoorwaarden


In de polisvoorwaarden lees je wat je krijgt vergoed en welke informatie we van je willen horen. Kortom, alle afspraken tussen jou en Zelf. Ook al zal het nooit je hobby worden, lees ze goed door.

Kies een document

Kortom

Met onze autoverzekering ben je gewoon goed verzekerd en krijg je buitengewoon goede service.

Ja, dat wil ik!

Bereken je premie

Binnen 1 minuut berekend