Jij leeft. Zelf verzekert.

Alles over de All risk-dekking


De All risk-dekking is één van de 3 dekkingsvormen van onze autoverzekering. Met de All risk-dekking heb je meer verzekerd dan met alleen de WA Extra verzekering. En is ook nog eens het onderstaande gedekt. All risk wordt het meest gekozen voor auto's jonger dan 4 jaar.

Wel verzekerd


 • Schade aan je auto door een aanrijding. Ook als de aanrijding jouw schuld is.
 • Schade aan je auto door stoten, omslaan, in het water raken en elk ander van buiten komend onheil.
 • Schade terwijl je auto geparkeerd stond.
 • Schade aan of verlies van kleding die is gedragen tijdens een ongeval waarvoor deze verzekering dekking verleent.
 • Is je auto jonger dan 6 jaar? Dan heb je bij pech buiten je woonplaats recht op hulp. De pech moet wel komen door een mechanisch defect dat niet binnen 2 uur ter plaatse kan worden verholpen en ook niet is ontstaan door nalatigheid. Dat betekent dat er in de auto iets kapot is gegaan zonder dat je daar iets aan kan doen.
 • Wij betalen de kosten van arbeidsloon van een noodreparatie langs de weg. De onderdelen zelf en de reparatiekosten betalen wij niet.

Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Niet verzekerd


 • Slijtage
 • Onderdelen die kapot zijn gegaan zonder dat er een aanrijding is geweest.
 • Situaties beschreven in artikel 3 (pagina 12) van de polisvoorwaarden.

Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Eigen risico


 • Bij het afsluiten van de verzekering kan je kiezen uit een eigen risico van € 0, € 150, € 250 of € 500.
 • Als je schade aan je eigen auto laat herstellen door een bedrijf dat niet is aangesloten bij Schadegarant, dan geldt een extra eigen risico van € 500.
 • Eigen bijdrage van € 500 bij jonge bestuurders in het gezin
  Rijdt een inwonend gezinslid van 17 t/m 24 jaar in je auto en veroorzaakt deze een schade? Dan betaal je een eigen bijdrage van € 500. Tenminste, als je de schade bij ons claimt.

  Je kan deze eigen bijdrage bij het aangaan van de verzekering afkopen. Daarmee wordt je premie natuurlijk wel iets hoger. Maar je wordt dan niet voor extra kosten gesteld als je een schade claimt die door een gezinslid van 17 t/m 24 jaar is veroorzaakt.

  De eigen bijdrage geldt voor zowel schade aan het eigen voertuig als schade die aan een ander (voertuig) is toegebracht.

Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Gratis automobilistenhulp


Met onze autoverzekering heb je na een ongeval altijd recht op hulp van onze hulpdienst. Dus als je auto niet meer verder kan. Of als je niet meer in staat bent om de auto te besturen. Bel in zo'n geval altijd met onze alarmcentrale.

Wel verzekerd


Binnen Nederland

 • Het transport van de auto naar een adres binnen Nederland. Het transport van een gekoppelde aanhangwagen is meeverzekerd.
 • Het vervoer per taxi van de inzittenden met hun bagage naar een adres binnen Nederland.
 • Verblijf in een hotel voor één nacht. Per inzittende wordt maximaal € 50 vergoed. Het maximum voor alle inzittenden tezamen bedraagt € 250.

Buiten Nederland

 • Het transport van de auto naar de dichtstbijzijnde garage.
 • Het transport van de auto naar Nederland als het niet lukt om deze binnen 2 dagen te maken. Zijn de kosten van het transport hoger dan de waarde van de auto? Dan betalen wij de kosten om de auto in te voeren of te vernietigen in het land waar het ongeval plaatsvond. Je bagage en eventueel je aanhanger brengen wij dan wel terug naar Nederland.
 • De kosten van een 2e klas treinreis van het dichtstbijzijnde station naar het station in de buurt van je eindbestemming. En de kosten van de taxi van en naar de stations.

Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Niet verzekerd


 • Als je kosten maakt zonder dat je dit eerst aan onze alarmcentrale hebt gevraagd. Kun je duidelijk maken dat je niet in staat was om de alarmcentrale te waarschuwen? Dan vergoeden wij de kosten alsof de hulp via onze alarmcentrale is verlopen.
 • Hulp bij autopech door een mechanisch gebrek. Dit kan je bijverzekeren met de aanvullende dekking Pechhulp Nederland of Pechhulp Europa.
 • Algemene uitsluitingen in de polisvoorwaarden (pdf).

Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Eigen risico


Je hebt geen eigen risico. Hoef je daar niet over na te denken.


Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Maximum vergoeding


De hulp en de kosten in het buitenland vergoeden wij tot maximaal de dagwaarde van je auto voor het ongeval.

In de polisvoorwaarden (PDF) leggen we uit wat we bedoelen met dagwaarde.


Bereken je premie Lees alles over onze autoverzekering

Andere dekkingsvormen


W.A.

Met de W.A.-dekking is de schade verzekerd die met de auto is veroorzaakt bij een ander. Deze dekking wordt het meest gekozen voor auto's ouder dan 8 jaar.

Lees alles over W.A.

W.A. Extra

Met de W.A. Extra-dekking is de schade verzekerd die met de auto is veroorzaakt bij een ander. En sommige schade aan je eigen auto.

Lees alles over W.A. Extra

All risk

Met de All risk-dekking is de schade verzekerd die met de auto is veroorzaakt bij een ander. En ook veel schade aan je eigen auto.

Lees alles over All risk

Polisvoorwaarden


In de polisvoorwaarden lees je wat je krijgt vergoed en welke informatie we van je willen horen. Kortom, alle afspraken tussen jou en Zelf. Ook al zal het nooit je hobby worden, lees ze goed door.

Kies een document

Kortom

Met onze autoverzekering ben je gewoon goed verzekerd en krijg je buitengewoon goede service.

Ja, dat wil ik!

Bereken je premie

Binnen 1 minuut berekend